منتديات ليالينا العربية
بعض الاكلات المصريه 928638050
منتديات ليالينا العربية
بعض الاكلات المصريه 928638050
منتديات ليالينا العربية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتديات ليالينا العربية قمة الابداع افلام عربي - افلام اجنبي - اغاني - كليبات - برامج - العاب - ترجمة ...
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولدخول الشات
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
مكتبة الصور
بعض الاكلات المصريه Empty
free counters
ترتيب المنتدى

موقع التحميل والربح
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
امير ليالينا العربية
بعض الاكلات المصريه I_vote_rcapبعض الاكلات المصريه I_voting_barبعض الاكلات المصريه I_vote_lcap 
زملكاوي
بعض الاكلات المصريه I_vote_rcapبعض الاكلات المصريه I_voting_barبعض الاكلات المصريه I_vote_lcap 
mody_only14
بعض الاكلات المصريه I_vote_rcapبعض الاكلات المصريه I_voting_barبعض الاكلات المصريه I_vote_lcap 
mad4ever22
بعض الاكلات المصريه I_vote_rcapبعض الاكلات المصريه I_voting_barبعض الاكلات المصريه I_vote_lcap 
medo elking
بعض الاكلات المصريه I_vote_rcapبعض الاكلات المصريه I_voting_barبعض الاكلات المصريه I_vote_lcap 
بيسو
بعض الاكلات المصريه I_vote_rcapبعض الاكلات المصريه I_voting_barبعض الاكلات المصريه I_vote_lcap 
memo
بعض الاكلات المصريه I_vote_rcapبعض الاكلات المصريه I_voting_barبعض الاكلات المصريه I_vote_lcap 
mero
بعض الاكلات المصريه I_vote_rcapبعض الاكلات المصريه I_voting_barبعض الاكلات المصريه I_vote_lcap 
dr_love
بعض الاكلات المصريه I_vote_rcapبعض الاكلات المصريه I_voting_barبعض الاكلات المصريه I_vote_lcap 
دلع
بعض الاكلات المصريه I_vote_rcapبعض الاكلات المصريه I_voting_barبعض الاكلات المصريه I_vote_lcap 

 

 بعض الاكلات المصريه

اذهب الى الأسفل 
+3
memo
امير ليالينا العربية
دلع
7 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
دلع
مـ^ـشـ^ــ^ـرفـ^ـة
مـ^ـشـ^ــ^ـرفـ^ـة
دلع


انثى

الجدي
بعض الاكلات المصريه Dl310
الاوسمـــــــــــــــــــهـ : مشرفة متميزة

وٍسٌِِّآمً آفْضًٍل كَآتُِِّْبٌَِ : لايوجد
عدد الرسائل : 407
العمر : 36
تعاليق : hiiiiiiiiiiiiiiiiiii
تاريخ التسجيل : 23/03/2009

بعض الاكلات المصريه Empty
مُساهمةموضوع: بعض الاكلات المصريه   بعض الاكلات المصريه I_icon_minitimeالثلاثاء مايو 26, 2009 5:15 pm

سوف أتناول معكم اليوم موضوعا شيقا عن الأطباق المفضلة لكل منا

ولكن أسمحوا لى فى البداية أن أضع تسلسل للأطباق المضافة تباعا حتى يسهل على المتصفح للموضوع أن يجد بسهولة طبقه المفضل

وعلى بركة الله نبدأ::::

1- الكبدة الأسكندرانى
2-الكشرى المصرى
3- الحواوشى المصرى
4-الممبار المحشى
5-ايس كريم بنكهات مختلفة
6-المهلبية بالفاكهة(بالمانجو وبالفراولة وبالمشمش)
7-اطباق من العدس(شوربة العدس-العدس بالشعرية-فتة العدس)




---------------------------------------------------------




ونبدا
الكبدة الأسكندرانى

المقادير


نصف كيلو كبده بقرى مقطعه شرايح صفيره
2فلفل اخضر رومى وحار مقطع شرايح
1بصل مقطع شرائح
5 فصوص ثوم مدقوق
1طماطم مفرومه
بهارات منوعة مطحونة ( هيل قرفه كمون كزبره ملح فلفل اسود ............
زيت ذره

طريقه التحضير


فى طاسه كبيره نضيف البصل ونقلب دقيقه ثم الفلفل والثوم ونقلب جيدا حتى
تطلع الريحه حلوة نضيف الكبده ونقلب ثم نضيف كل التوابل ماعدا الكمون ثم
نصيف الطاطم ونقلب ونصيف ربع كوب ماء ونتركه يتشرب ثم نضيف الكمون فى
النهايه ونقدمه ساخن مع المكرونه او الارز او سندوتشات وبالهنا والشفا





----------------------------------------------------------



الكشرى المصرى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

المقادير:

2 كوب ارز مصرى مغسول ومصفى -
1 كوب عدس اسمر (عدس بجبه) مغسول -
1/2 كوب عدس أصفر مغسول
1/2 كوب مكرونة شعرية -
1/2 كيلو مكرونة مسلوقة -
3 بصلة كبيرة مقطعة جوانح رفيعة -
حمص (شامى) مسلوق (حسب الرغبة) -
قليل من زيت الذرة
زيت لتحمير البصل

لعمل الصلصة:

2 كوب عصير طماطم -
معلقة كبيرة صلصة معلبات -
2 فص ثوم مفروم -
1/4 فنجان خل ابيض -
كمون - ملح .
ويمكن عمل الدقة لمن يرغب ومقاديرها
ثوم مفروم
ملعقة كمون مطحون
1/4 كوب خل أبيض
1/2 كوب ماء
ويمكن اضافة صلصة حارة بالشطة او الفلفل الحمر

الطريقة

1-يسلق العدس الاسمر جيدا فى ماء وكمون وملح ويترك جانبا

2-نضع على النار قليل من الزيت ونحمر فيه الشعرية حتى يحمر لونها ثم نضيف
الارز الابيض المصرى ونقلب ونضيف العدس الأصفر و نقلب جيدا ونضيف الملح
ومن ثم نضيف الماء حتى يغطى الارز ويزيد عنه بارتفاع 2 سم ، يغطى ويترك
على النار الهادئة حتى يتم النضج

3-نحمر البصل الجوانح فى الزيت حتى يصبح لونه غامق ونرفعه على ورق مطبخ وذلك لاضافته على وجه الطبق

4-تجهيز الصلصة : نضع قليل من الزيت فى طنجرة ثم نضيف عصير الطماطمحتى
تتسيك وبعد ان يقترب من الاستواء نضيف الصلصة المعلبة والثوم والكمون
والملح وستظهر الرائحة الذكية ونتركها 5 دقائق

5-لإعداد الدقة نضيف كل المقادير الخاصة بها معا و نقلبها علىالنار لمدة 3 دقائق

6-لإعداد الصلصة الحارة نأخذ مقدار من صلصة الطماطم فى إناء ونضيف لها الشطة او الفلفل الحمر

7-يغرف العدس والارزأولا ويوضع فوقه قليل من المكرونه المسلوقة الساخنة
وفوقها الصلصةالساخنة (اضافة الصلصة الحارة والدقة اختيارى) ثم نضيف العدس
الأسمر و البصل المحمر والحمص المسلوق على الوجه وبالهنا والشفا




------------------------------------------------------



الحواوشى الأسكندرانى

المقادير
للعجينه:

1ملعقة سكر صغيرة
ا ملعقة خميرة كبيرة
3/4 كيلو دقيق
1 ملعقة زيت
كوب ماء
للخلطة:

3/4 كيلو لحم مفروم
8 بصلات مفرومين
ا ملعقة فلفل اسودوملح
2 ملعقة كبيرة زيت
بقدونس مفروم
ملعقة بهارات لحم مشكلة مطحونة
نصف ملعقة شطة حمرا حارة لمن يرغب

الطريقة:

الخلطة:

نضيف جميع مقادير الخلطة معا ونقلبها جيدا

العجينة:
السكر + الخميرة فى ربع كوب ماء او اقل ويكون الماء دافى ويوضع فى مكان دافئ ومظلم لمده 10 دقائق ليخمر
نضع الدقيق ونفتحه من المنتصف ونضع عليه الخميرة + ملعقة الزيت ويقلب مع
اضافة قليل من الماء( نص الكوب مثلا)ونزيد ماء كلما احتاج الخليط بحيث
تكون النتيجه ان العجين لا يلزق فى اناء العجن
بعد تجانس العجين تعجن باليد لمده 5 دقائق حتى تصير يتمط قليلا ومتماسكة
لا تقطع اثناء الشد تندى بالماء وتترك ساعة ثم تعجن مرة اخرى ل 5 دقائق
وتترك نص ساعه
تقطع وحدات حجمها حسب الرغبة وتوضع فيها الخلطة السابقة وتغطى كل قطعه
عجين بقطعه اخرى وتلزق الاطراف فى بعضها ونمسح وجهها بالماء باليد
توضع فى فرن ساخن لمده نص ساعه حتى تلاحظة ان الوجه احمر
او لنتيجه احسن توضع على بلاطه كبيرة داخل الفرن

الحواوشى القاهرى:

نفس مقادير الخلطة السابقة وطريقة عملها
تستبدل العجينة بالخبز الاسمر
يشق كل رغيف من جانبه ويملأ بجزء من الخلطه السابق اعدادها
يلف كل رغيف فى ورق فرن او ورق زبده
يرص فى صاج الفرن ويدخل الفرن حتى ينضج مع مراعاة تقليبه على الجانب الأخر
وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
دلع
مـ^ـشـ^ــ^ـرفـ^ـة
مـ^ـشـ^ــ^ـرفـ^ـة
دلع


انثى

الجدي
بعض الاكلات المصريه Dl310
الاوسمـــــــــــــــــــهـ : مشرفة متميزة

وٍسٌِِّآمً آفْضًٍل كَآتُِِّْبٌَِ : لايوجد
عدد الرسائل : 407
العمر : 36
تعاليق : hiiiiiiiiiiiiiiiiiii
تاريخ التسجيل : 23/03/2009

بعض الاكلات المصريه Empty
مُساهمةموضوع: رد: بعض الاكلات المصريه   بعض الاكلات المصريه I_icon_minitimeالثلاثاء مايو 26, 2009 5:17 pm

الممبار المحشى

المقادير
مقدار من المصارين المقلوبه و المنظفه جيدا جدا بالليمون والملح والخل والدقيق وتكحت بالسكينةجيدا حتى تزال

منها الدهون او تدعك فى مصفى وتنقع فى خليط التنظيف ساعه وبعدين تتشطف جيدا وتغسل بقليل من سائل

غسيل الاطباق ثم تشطف جيدا لحد ما تطلع بيضاء وشفافه تماما بس خدى بالك من الشطف جيدا لانها بتشرب

الملح اتاكدى انها غير مملحه

2 بصلة كبيرة مفرومة -- رأس ثوم مفروم

3 أكواب عصير طماطم.......2ملعقة صلصة طماطم

ملح- فلفل- كمون- بهارات لحم-قليل من الشطةالحمرا لمن يرغب

كوب بقدونس - كوب شبت - كوب كسبرة

زيت نباتى

3 أكواب رز مصرى

زيت للتحمير

الطريقة
1 - نحمر البصلة فى الزيت و بعد 5 دقائق نضيف الثوم وبعد قليل نضيف عصير الطماطم و

وصلصة الطماطم و البهارات والملح والفلفل الاسود والشطة فى حالة استعمالها نتركها

حتى تتسبك وتشرب مائها

2 - نطفىء النار و نضيف الشبت و البقدونس و الكسبرة و الرز و نقلب جيداً

3-احشى الممبار واعمليه حلقات واقفليها باعواد الخشب او بالخيط مع مراعاه عدم ملئه

حتى لا ينفجر عند السلق

4-يسقط الممبار فى الماء المغلى ويترك ليتسلق ثم يصفى ويقلى فى الزيت الحار وبالف

هنا وشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
دلع
مـ^ـشـ^ــ^ـرفـ^ـة
مـ^ـشـ^ــ^ـرفـ^ـة
دلع


انثى

الجدي
بعض الاكلات المصريه Dl310
الاوسمـــــــــــــــــــهـ : مشرفة متميزة

وٍسٌِِّآمً آفْضًٍل كَآتُِِّْبٌَِ : لايوجد
عدد الرسائل : 407
العمر : 36
تعاليق : hiiiiiiiiiiiiiiiiiii
تاريخ التسجيل : 23/03/2009

بعض الاكلات المصريه Empty
مُساهمةموضوع: رد: بعض الاكلات المصريه   بعض الاكلات المصريه I_icon_minitimeالثلاثاء مايو 26, 2009 5:18 pm

طريقة عمل الايس كريم بنكهات مختلفة:

نكهة الفانليا:

المقادير:
كيلو لبن
بياض 6 بيضات+فانيليا
سكر حسب الرغبة
كاكاو بودرة غامق
كريم شانتيه

الطريقة:

1-نضع اللبن وبياض البيض والفانيليا علي النار ونقلب حتي يغلي ويتخن شوية ونحليه بالسكر ثم نرفعه من علي النار
2-نتركه بيرد شوية وبعدين ندخله الفريزر لمدة ساعتين
3-نكون جهزنا الكريم شانتيه نحطه علي اللبن والبيض بعد ما يطلع من الفريزر
4-لحد كدة هنكون عملنا ايس كريم بنكهة الفانيليا

نكهة الكراميل الاكثر من رائعة:

نسيح زبدة علي النار ونحرق معاها شوية سكر حتي يكون لونه بني مش غامق اوي عشان ميمررش وفي الاخر نحط شوية ماية حتي ميبقاش تخين
ونحطه علي الخليط الاول(اللبن والبيض والكريم شانتيه)


نكهة الشوكولاتة:

نذوب كاكاو غامق في شوية ماء علي النار ونقلبه ثم نضيفه للخليط الاساسي

نكهة الفراولة:

لو عندك فراولة محفوظة تضربيها في الخلاط مع شوية لبن وممكن نضيف لها حلوي مسكرة وتضاف للخليط
وندخل كله الفريزر....
وبالهنا والشفا





---------------------------------------------------------------------



المهلبية وحلاوة المهلبية بالفاكهة

المهلبية بالمانجا

المقادير:

4 كوب حليب
كوب سكر
كوب عصير مانجو
3 ملاعق نشا
معلقة صغيرة فانيليا

الطريقة:

نضع الحليب على النار مع السكر لحد ما يغلى
ازوب النشا فى شوية حليب او ماء قليلة ثم اضعها على باقى الحليب
شوية شوية واقلب اقلب
جامد وبسرعة لحد ما الحليب يغلى
اضع عصير المانجو على الحليب واقلب لحد ما يغلى ثم اوطى النار
لمدة 5 دقايق ثم اضع الفانيليا واقلب تقليبة ثم اشيله من على النار
اغرفة فى الاطباق او الكؤس وممكن تزوقى الوجة زى ما انتى عاوزة
ممكن بالمكسراتأو جوز الهندوالقرفة



المهلبية بالفراولة

المقادير

4 كوب حليب
كوب سكر
كوب عصير فراولة
3 معالق نشا
معلقة صغيرة فانيليا

الطريقة

نضع الحليب على النار مع السكر لحد ما يغلى
ازوب النشا فى شوية حليب او ماء قليلة ثم اضعها على باقى الحليب
شوية شوية واقلب اقلب
جامد وبسرعة لحد ما الحليب يغلى
اضع عصير الفراوله على الحليب واقلب لحد ما يغلى ثم اوطى النار
لمدة 5 دقايق ثم اضع الفانيليا واقلب تقليبة ثم اشيله من على النار
اغرفة فى الاطباق او الكؤس وممكن تزوقى الوجة زى ما انتى
عاوزة ممكن بالمكسرات او جوز الهند مع القرفة



المهلبية بالمشمش

المقادير:

4 كوب حليب
كوب سكر
كوب عصير مشمش
3 معالق نشا
2 معلقة كبيرة ماء ورد( اختيارى)

الطريقة

نضع الحليب على النار مع السكر لحد ما يغلى
ازوب النشا فى شوية حليب او ماء قليلة ثم اضعها على باقى الحليب
شوية شوية واقلب اقلب
جامد وبسرعة لحد ما الحليب يغلى
اضع عصير المشمش على الحليب واقلب لحد ما يغلى ثم اوطى النار
لمدة 5 دقايق ثم اضع الماء ورد واقلب تقليبة ثم اشيله من على النار
اغرفة فى الاطباق او الكؤس وممكن تزوقى الوجة زى ما انتى عاوزة ممكن بالمكسرات او جوز الهند مع القرفة

وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
دلع
مـ^ـشـ^ــ^ـرفـ^ـة
مـ^ـشـ^ــ^ـرفـ^ـة
دلع


انثى

الجدي
بعض الاكلات المصريه Dl310
الاوسمـــــــــــــــــــهـ : مشرفة متميزة

وٍسٌِِّآمً آفْضًٍل كَآتُِِّْبٌَِ : لايوجد
عدد الرسائل : 407
العمر : 36
تعاليق : hiiiiiiiiiiiiiiiiiii
تاريخ التسجيل : 23/03/2009

بعض الاكلات المصريه Empty
مُساهمةموضوع: رد: بعض الاكلات المصريه   بعض الاكلات المصريه I_icon_minitimeالثلاثاء مايو 26, 2009 5:19 pm

أطباق من العدس

{شوربة العدس..............العدس بالشعرية.................فتة العدس}


الشوربة

المقادير:

كوبين عدس أصفر منقى ومغسول

بصلة مقطعة

طماطماية او 2 مقطعة مكعبات

فصين ثوم مهروس

ملح، فلفل، كمون

ثمرة بطاطس مقطعة مكعبات

3 جزرات أو 4 مغسولين ومقطعين حلقات

الطريقة :

اغلي العدس والطماطم والجزر والبطاطس والبصل في الماء لحد ما يستوي

اضربيه في الخلاط بالماء بتاعه كويس ولو حاسة انه محتاج ضفي له ماء تاني علشان يكون ثقله مضبوط

رجعي الخليط في الحلة وضيفي له الملح والفلفل والكمون والثوم يمكن اضافة قليل من الشطة الحمرا لمن يرغب

واتركيه لحد ما يغلي

يمكنك التحكم فى ثقل الشوربة من خلال كمية الماء المضافة

وكده تكون الشوربة جاهزة وبالهنا والشفا



العدس بالشعرية

تحمري شوية شعرية في زيت أو سمنة وتحطيها مع العدس الشوربة السابق اعداده

تغلي لحد ما تستوي الشعرية وتضبطى الملح وبالهنا والشفا




فتة العدس

المقادير والطريقة:

رغيف عيش مقطع ومحمص في السمن او الزيت (وممكن تزودي العيش زى ما تحبي)

جزء من شوربة العدس اللي عملناها بس من غير الشعرية

اخلطي العيش المحمص مع الشوربة وهى ساخنة وغطيها لمدة خمس دقائق او 10 علشان العيش يطرا شوية

حمري فصين ثوم مفرومين في معلقتين سمنة وضيفي لهم خل (زى دقة الفتة العادية)

بعد العيش ما يطرا رشي عليه الدقة بالخل والثوم

وقدميه مع الشوربة وعيش محمص عادي وبصل أخضر

(بالهنا والشفا)

يارب تعجبكم
جوريه




---------------------------------------------------------------------
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
امير ليالينا العربية
آمـيــر مـنـتــديـآتـ ليـآليـنـآ آلعــربـيـة
آمـيــر مـنـتــديـآتـ  ليـآليـنـآ آلعــربـيـة
امير ليالينا العربية


ذكر

العقرب
بعض الاكلات المصريه M5rbha12
الاوسمـــــــــــــــــــهـ : بعض الاكلات المصريه 51224639jb2

رابطهـــــــــــــــــــ : رابطة النادى الاهلى
وٍسٌِِّآمً آفْضًٍل كَآتُِِّْبٌَِ : لايوجد
عدد الرسائل : 2700
العمر : 35
تعاليق : إن هواك في قلبي يضيء العمر إشراقا سيبقى حبنا أبدا برغم البعد عملاقا

تاريخ التسجيل : 20/02/2009

بعض الاكلات المصريه Empty
مُساهمةموضوع: رد: بعض الاكلات المصريه   بعض الاكلات المصريه I_icon_minitimeالأربعاء مايو 27, 2009 11:59 am

شكر

شكر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://lyalina7.yoo7.com
memo
مًرٌٍآقٌٍبٌَِ عًٍآمً
مًرٌٍآقٌٍبٌَِ عًٍآمً
memo


ذكر

القوس
بعض الاكلات المصريه 8911
الاوسمـــــــــــــــــــهـ : بعض الاكلات المصريه 71507480py5

وٍسٌِِّآمً آفْضًٍل كَآتُِِّْبٌَِ : لايوجد
عدد الرسائل : 1242
العمر : 35
تعاليق : ؟؟؟
تاريخ التسجيل : 14/03/2009

بعض الاكلات المصريه Empty
مُساهمةموضوع: رد: بعض الاكلات المصريه   بعض الاكلات المصريه I_icon_minitimeالخميس مايو 28, 2009 1:21 am

شكر



شكر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنس هيما
عضو جديد
عضو جديد
البرنس هيما


ذكر

الثور
بعض الاكلات المصريه 453210
وٍسٌِِّآمً آفْضًٍل كَآتُِِّْبٌَِ : لايوجد
عدد الرسائل : 10
العمر : 32
تعاليق : مش معقول ده
تاريخ التسجيل : 01/08/2009

بعض الاكلات المصريه Empty
مُساهمةموضوع: رد: بعض الاكلات المصريه   بعض الاكلات المصريه I_icon_minitimeالسبت أغسطس 01, 2009 6:41 pm

يسلموووووووووووووووووووووو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البرنس هيما
عضو جديد
عضو جديد
البرنس هيما


ذكر

الثور
بعض الاكلات المصريه 453210
وٍسٌِِّآمً آفْضًٍل كَآتُِِّْبٌَِ : لايوجد
عدد الرسائل : 10
العمر : 32
تعاليق : مش معقول ده
تاريخ التسجيل : 01/08/2009

بعض الاكلات المصريه Empty
مُساهمةموضوع: رد: بعض الاكلات المصريه   بعض الاكلات المصريه I_icon_minitimeالسبت أغسطس 01, 2009 6:43 pm

ولك جزيل الشكر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
mad4ever22
آدًٍآرٌٍى
آدًٍآرٌٍى
mad4ever22


ذكر

السرطان
بعض الاكلات المصريه 3_adeb10
الاوسمـــــــــــــــــــهـ : بعض الاكلات المصريه 71507480py5

وٍسٌِِّآمً آفْضًٍل كَآتُِِّْبٌَِ : لايوجد
عدد الرسائل : 1713
العمر : 37
تعاليق : ياااااااااااااارب النصر لمصر
تاريخ التسجيل : 25/09/2009

بعض الاكلات المصريه Empty
مُساهمةموضوع: رد: بعض الاكلات المصريه   بعض الاكلات المصريه I_icon_minitimeالجمعة نوفمبر 20, 2009 11:05 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زملكاوي
آلمًشًِْرٌٍفْ آلعًٍآمً
آلمًشًِْرٌٍفْ آلعًٍآمً
زملكاوي


ذكر

العذراء
بعض الاكلات المصريه 2610
الاوسمـــــــــــــــــــهـ : بعض الاكلات المصريه 71507480py5

رابطهـــــــــــــــــــ : رابطة نادى الزمالك
وٍسٌِِّآمً آفْضًٍل كَآتُِِّْبٌَِ : افضل كاتب بالمنتدى
عدد الرسائل : 1857
العمر : 30
تعاليق : مصـــــــــــــــــــر فوق الجميع
تاريخ التسجيل : 11/12/2009

بعض الاكلات المصريه Empty
مُساهمةموضوع: رد: بعض الاكلات المصريه   بعض الاكلات المصريه I_icon_minitimeالخميس ديسمبر 31, 2009 2:42 am

والله انا مش عارف اشكرك ازاي علي المجهود الجبار
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بيسو
مـ^ـشـ^ــ^ـرفـ^ـ
مـ^ـشـ^ــ^ـرفـ^ـ
بيسو


ذكر

الجدي
بعض الاكلات المصريه 8010
الاوسمـــــــــــــــــــهـ : بعض الاكلات المصريه Mod

وٍسٌِِّآمً آفْضًٍل كَآتُِِّْبٌَِ : لايوجد
عدد الرسائل : 1301
العمر : 30
تعاليق : مصر فوق الجميع
تاريخ التسجيل : 29/12/2009

بعض الاكلات المصريه Empty
مُساهمةموضوع: رد: بعض الاكلات المصريه   بعض الاكلات المصريه I_icon_minitimeالجمعة يناير 01, 2010 2:51 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بعض الاكلات المصريه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الاساطير المصريه القديمه
» تاريخ الحضاره المصريه منذ فجر التاريخ
» افتراضي احلى افيهات السينما المصريه..متجدد بمشاركتكم
» افراح واحتفالات الجماهير المصريه فى الخارج بالفوز
» السيره الذاتيه لساحر الكره المصريه الجديد شيــــــــــــــــــــــــــــــــــكا بالا

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات ليالينا العربية  :: ليالينا المرأة العربية :: مطبخ حواء-
انتقل الى: